Akció!

12V Bluetooth akkumulátor tesztelő – akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat

13 861 Ft + Ingyenes szállítás

Menet közben figyeli,  hogy pontosan mi történik a töltéssel, az akkumulátorral az indítással | Bluetooth okostelefonos kapcsolat

Készleten

Ingyenes szállítás, ha a héten megrendeli!

  • Done Technikai segítség a kiválasztásban
  • Done Ügyfélszolgálat garancia
  • Done Biztonságos fizetés
Garantált biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Discover Card
  • PayPal

Leírás

12V Bluetooth akkumulátor tesztelő

 

Figyelemmel kísérheti az akkumulátort, amely megmutatja a töltést, amely megmutatja az indított feszültséget, és riasztást küld, bármilyen probléma esetén.

Néha nehéz eldönteni, hogy amikor valami hiba van, akkor el kell menni venni egy új akkumulátort, vagy a generátor nem jó, vagy mi lehet a valódi ok.

Ha elmegyünk egy szakemberhez, addigra már lehet, hogy meg is történik a baj.

A 12V Bluetooth akkumulátor tesztelő nélkül ne induljon el egy hosszabb útra, ne vágjon neki a télnek!  Sok pénzkidobástól meg tudja magát védeni.

Ezzel az eszközzel, nem fordulhat elő olyan, hogy az út szélén aludjunk, vagy autómentőt kelljen hívni, mert nem sikerül az autót beindítani (csak ha minden figyelmeztetést figyelmen kívül hagyunk…).

Menet közben figyeli és akár mi is nézhetjük az okostelefonunkon, hogy pontosan mi történik a töltéssel, az akkumulátorral az indítással. Megnyugodhatunk, hogy ha minden rendben és riasztást kapunk, ha valami fokozott figyelmet érdemel.

Ez az autó akkumulátorfigyelő eszköz alkalmas a 12 V-os jármű akkumulátorához, rendelkezik adattárolási funkcióval, Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefon-APP-hoz . Hasznos a napi életben, vagy akár a munkájában.

Az akkumulátor monitor adattárában tárolt adatok akár 35 napig is megmaradnak, és automatikusan szinkronizálódnak, amikor belép a a Bluetooth hatókörébe.

Ez az akkumulátor monitor alkalmas a 12 V-os jármű akkumulátorokhoz. Grafikusan áttekintheti a korábbi adatokat. Az eszköz mutatja, milyen egészséges az akkumulátor, pláne, ha nehezebben hozzáférhető, vagy sűrűn kell ellenőrizni.

12V Bluetooth akkumulátor tesztelő - akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat 12V Bluetooth akkumulátor tesztelő - akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat

12V akkumulátor tesztelő akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat Bluetooth 6

12V akkumulátor tesztelő akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat Bluetooth 5
12V Akkumulátor Tesztelő – Akkumulátor Monitor Okos telefonos kapcsolat – Bluetooth

12V akkumulátor tesztelő akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat Bluetooth 4

12V akkumulátor tesztelő akkumulátor monitor okos telefonos kapcsolat Bluetooth 2
12V akkumulátor tesztelő – paraméterek

 

 

Érdemes megnézni ezt a kis videót:

 

Webáruházunk teljes akkumulátor kínálatát itt találod! >>